Job Client Services

Strategisk Analytiker

Vi trenger flere strateger som kan løfte næringslivet i Norge inn i fremtiden.

Hva skal du gjøre?

Som en del av vårt strategiteam skal du utvikle ideer og konsepter som skaper vekst for kundene våre. Du skal finne ut hvordan de kan møte forbrukernes behov på bedre måter og skape nye inntektsstrømmer.

Konseptene utvikles i tett samarbeid med våre produkt- og plattformteam. Du vil bruke din økonomiske kompetanse til å konkretisere konseptene i forretningsmodeller og investeringsforslag som så legges frem for toppledelsen. 

Hvem er du?

Du har sannsynligvis en ganske fersk utdannelse innen økonomi og analyse. Du liker å analysere større sammenhenger og lete etter svar i de dataene som du har tilgjengelig. Samtidig trives du også utenfor datamodellene siden du vet at kvalitativ innsikt og kreativ ideutvikling er nødvendig for å skape noe nytt.

Kanskje har du jobbet et par år i et stort konsulenthus som analytiker på større digitalprosjekter. Du forstår de økonomiske verdidriverne i nettverksøkonomien og du kjenner kostnadsdriverne i digitale transformasjonsprosjekter. Nå er du nysgjerrig på å bruke denne kompetansen i skarpere innovasjonsprosjekter sammen med flere fagdisipliner.

De som kjenner deg sier at du er god på å forstå komplekse sammenhenger og at du argumenterer godt for dine synspunkter. Du klarer å kommunisere det som er vanskelig på en enkel måte. Når du omgås folk, skaper du raskt tillit og bygger troverdighet gjennom stødige leveranser.

Hvorfor trenger vi deg?

Du blir viktig for oss fordi vi jobber mye med toppledere i norsk næringsliv. Selv om de lar seg begeistre av gode ideer og sterke konsepter, så trenger de også solide forretningsmodeller, organisasjonsmodeller og velfunderte investeringsforslag for å ta beslutninger. Dette utfordrer oss på nye måter og krever at vi tar inn flere typer talenter inn i teamene våre. 

Du skal selvfølgelig ikke jobbe alene med dette. Du blir en del av en gjeng som jobber med å levere strategiprosjekter og videreutvikle måten vi jobber med dette. Derfor er det også viktig at du er en god lagspiller.

Hva kan vi tilby?

Som et av Norges ledende selskaper innen kundesentrisk digitalisering arbeider vi konstant med å videreutvikle faget og menneskene som jobber hos oss. Vi skal være et fantastisk sted å vokse – for modige selskaper og talentfulle folk.

Vi elsker jobben vår. Det merker du når du treffer oss og ser hvordan vi jobber sammen med kundene våre. For å lykkes med det tenker vi med både hodet og hjertet, og vi gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Etterhvert har vi blitt et voksent selskap. Det betyr at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Disse er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Dette gjør at vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten fra de modigste selskapene i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

For noen år siden var vi i Making Waves med på å etablere The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Sammen skal vi skape en ny type allianse som bygger bro mellom de mange fagdisiplinene og partnerne som morgendagens ledere trenger for å digitalisere virksomhetene sine. Derfor kan vi tilby mange muligheter for internasjonal nettverk- og karriereutvikling.

Selvfølgelig har vi konkurransedyktige betingelser. Vi vet hva du er verdt, og du skal få som fortjent

Vi forteller gjerne mer når vi treffes. Ser fram til å høre fra deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Sandra Escalante Schiefloe

Recruitment Manager

+47 984 29 445
moc.sevawgnikam@eolfeihcs.ardnas