Job Design

Senior Grafisk Designer

Vi søker en nyskapende designer med en sterk portofolio på digitale flater som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø med høye ambisjoner. 

Hva skal du gjøre?

Som senior grafisk designer i Making Waves skaper du engasjerende, visuelle opplevelser som både bidrar til en god brukeropplevelse og styrker kundens merkevare. Med ansvar for det visuelle designet underbygger og forsterker du det funksjonelle, slik at brukeren veiledes til gode valg. 

Sammen med et tverrfaglig team lager du engasjerende, helhetlige og brukervennlige løsninger. Du vil delta i alle faser av designprosessen, fra konseptutvikling til ferdigstilling. Du er i tett dialog med oppdragsgiver, og vil være en viktig rådgiver innen ditt fag. Ved behov vil du også delta i salg- og tilbudsarbeid.

Som senior designer er du gjerne mentor for yngre designere, og du er en inspirerende pådriver for utviklingen av vårt fagmiljø. 

Hvem er du?

Du har designfaglig utdanning og minst 5 års erfaring som grafisk designer, gjerne som konsulent. Portfolioen din er sterk med hovedtyngde på digitale løsninger og designet ditt underbygger det funksjonelle på en god måte. 

Du jakter på god UX og bruker gjerne motion som et naturlig virkemiddel. Kanskje snakker du flytende HTML/CSS? Uansett har du god forståelse for tilstøtende fagområde, og finner gode løsninger sammen med teamet ditt.

Du er faglig nysgjerrig og ambisiøs, og lar deg inspirere av de aller beste. Du tør å utfordre rammer, og eksperimenterer gjerne. Du kan lage sterke konsepter som både utnytter mulighetene i ny teknologi og underbygger forretningsstrategi. 

Du elsker faget ditt, og deler gjerne kunnskapen med andre. Du kommuniserer godt, og er god på å presentere og argumentere for visuelle verdier. 

Hvorfor trenger vi deg?

Vår visjon er å hjelpe våre kunder med digital innovasjon og omstilling. Vi jobber med langsiktige strategiske partnerskap, og går for å skape morgendagens digitale vinnere. Vi jobber allerede med blant annet Ruter, NorgesGruppen, MøllerGruppen, Redd Barna og Sats/Elixia, og får stadig flere spennende kunder.

Vårt mål er å lage helhetlige løsninger som kommuniserer visuelt og legges merke til. Vi sikter etter løsninger som skinner, skiller seg ut fra mengden og engasjerer. 

Vi har et sterkt miljø innen grafisk design, men trenger flere som vil være med å utfordre fagområdet og gjerne har ambisjoner om å vinne en pris eller tre.

Dette kan vi tilby

Vi elsker jobben vår. Det merker du når du treffer oss og ser hvordan vi jobber sammen med kundene våre. Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Vi har etterhvert blitt et voksent selskap. Det gjør at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Systemene er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten til de modigste selskaper i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

Making Waves er en del av The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Sammen skaper vi en ny type allianse som bygger bro mellom de mange fagdisiplinene og partnerne som morgendagens ledere trenger for å digitalisere virksomhetene sine. Vi kan tilby mange muligheter for internasjonal nettverks- og karriereutvikling.

Selvfølgelig har vi konkurransedyktige betingelser. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Arbeidssted: Oslo