Job Technology

Microsoft-teknolog

Vil du jobbe med rådgivning, løsningsdesign og utvikling på fremtidens Microsoft-teknologi for spennende virksomheter nasjonalt og internasjonalt?

Hva skal du gjøre?

Som rådgiver og utvikler hos oss vil du få mulighet til å jobbe med hele bredden av Microsofts tjenester og produkter. Du er en del av et fagmiljø med spesialister innen .NET teknologi, SharePoint, Office 365 og Azure. Du kommer til å delta i spennende produktutviklingsprosesser som strekker seg fra ideer og innsikt, via konseptutvikling og arkitektur, til implementering og videreutvikling av forretningskritiske og nyskapende løsninger. Din Microsoft-kompetanse vil være helt sentral i arbeidet med å transformere våre kunder til å bli "digitale arbeidsplasser".


Du jobber i et tverrfaglig team med ekspertise fra ulike fagområder innen teknologi, design og forretningsutvikling. I teamet bidrar du med din kompetanse på Microsofts produkter og tjenester, og gir råd om de beste kombinasjonene av standardisering og tilpasning, basert på kundens behov. Du får også muligheten til å fordype deg og spisse din kompetanse innen områder som for eksempel prosjekt- og prosesstyringssystemer, arbeidsflyt- og skjemaløsninger, integrasjoner med forretningskritiske systemer, personaliserte applikasjoner, virksomhetssøk og dokumenthåndtering.

Hvem er du?

Du har noen års erfaring som .NET og SharePoint-utvikler, og har god kjennskap til standardfunksjonalitet i Office 365-plattformen. Du har i tillegg god oversikt over øvrige produkter og tjenester fra Microsoft. Det er en fordel om du har kjennskap til Microsoft Azure. Annen teknologikompetanse, for eksempel innen front-end, vil også telle positivt.

Det er viktig at du er nysgjerrig, kommunikativ og drives av kontinuerlig læring. Du må like å dele din ekspertise og kompetanse med kolleger og kunder. Smidig tilnærming og tverrfaglig samarbeid med produkteiere, designere, informasjonsarkitekter og teknologer inspirerer og motiverer deg. Samtidig som du jobber tett med kunden og brukerne, forventer vi høy teknisk kompetanse og at du sitter tett på koden.

Hvorfor trenger vi deg?

Du er viktig for oss fordi vi jobber med kunder som har behov for digitalisering av eksisterende systemer og prosesser, og også utvikling av helt nye forretningsmuligheter og innovative tjenester. Etterspørselen er økende, og vi må styrke og øke vår fagkompetanse på området.

Din dype innsikt i produkter og tjenester fra Microsoft, særlig innen SharePoint/Office 365 plattformen, vil være helt avgjørende i kundedialogen og produktutviklingsprosessene som skal hjelpe våre oppdragsgivere inn i en mer digital hverdag. Vi trenger deg som holder deg oppdatert på det siste av Microsoft-teknologi, og som dykker inn i både nye muligheter og problemløsning med stor iver.

Dette kan vi tilby

Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Hos oss finner du både et bredt fagmiljø innen teknologi generelt, og et spisset ekspertmiljø innen Microsoft teknologi spesielt. Vi har også tunge fagmiljøer med spisskompetanse på Elastic, Episerver og ulike front end-teknologier.

Vi prioriterer faglig utvikling, med fagdager, kurs og egne studier høyt, og du får både tid og budsjett til dette. Vi er glødende opptatt av å dele, og skape ting sammen på tvers av fagdisipliner. Vi har en menneskesentrisk tilnærming, og legger denne til grunn når vi løser våre oppdrag og skaper fremtidens tjenester.

Vi er så store at det finnes spennende karrieremuligheter, men ikke større enn at du finner “gjengen din”. Etterhvert har vi blitt et voksent selskap med gode interne systemer og strukturer som har som mål å ivareta de ansatte, og gi dem gode utviklingsmuligheter. Selvfølgelig har vi konkurransedyktige betingelser.

For noen år siden var vi i Making Waves med på å etablere The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Derfor kan vi tilby mange muligheter for internasjonal karriereutvikling og nettverksbygging.

Vi forteller gjerne mer når vi treffes. Ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Oslo

Har du spørsmål om stillingen?

Ingebjørg Holm Vogt

Manager Search & Collaboration

+47 974 37 508
moc.sevawgnikam@tgov.grojbegni