Job Content

Innholdsprodusent

Vi opplever stor pågang og ønsker å styrke vårt redaktørteam med en digital innholdsprodusent som brenner for å produsere kommersielt, inspirerende og engasjerende innhold på digitale flater.

Hva skal du gjøre?

Som innholdsprodusent hos oss vil du jobbe med å utvikle ideer samt produsere og publisere innhold for web, mobil, sosiale medier, nyhetsbrev og andre kanaler. Du vil pitche inn innhold i ulike formater, identifisere essensen i en tekst og vinkle den mot definerte målgrupper.

Du blir en del av avdelingen Design & Content og vil jobbe i en redaksjon eller et tverrfaglig team med blant annet innholdsstrateger, grafiske designere og interaksjonsdesignere. 

Oppgavene dine vil spenne fra idéutvikling, intervju, foto og tekst til dialog med kunden, samt publisering og oppfølging.

Hvem er du?

Du jobber kanskje som journalist og har noen års erfaring fra redaksjon og/eller som innholdsprodusent i et byrå. Du har solid digital kompetanse, god formidlingsevne skriftlig, muntlig og visuelt, og vet godt hvordan du lager innhold som engasjerer i ulike kanaler.

Din kommersielle teft og erfaring med sosiale medier og digital trafikkdistribusjon gjør at du har god forståelse rundt mekanismene som genererer trafikk og klikk. Du er vant til å bruke innsikt og data til å optimalisere resultater og har kjennskap til analyseverktøy som Google Analtics.

Du har stor gjennomføringevne og produksjonskapasitet og vet hva som kreves for å holde deg oppdatert innenfor ditt fagfelt. Det er en fordel om du har kjennskap til ulike publiseringssystemer som for eksempel Episerver. 

Hvorfor trenger vi deg?  

Du er viktig for oss fordi vi tiltrekker oss stadig flere oppdrag og din kunnskap vil bidra med å ytterligere heve våre innholdsleveranser slik at vi kan nå nye mål for våre oppdragsgivere. 

Vi tror du trigges av å se at godt og målrettet innhold oppnår resultater hos våre kunder, som består av for eksempel Visitnorway, SATS ELIXIA og BufDir. 

Hva kan vi tilby?

Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Hos oss finner du et dediktert innholdsmiljø som også er den del av designmiljøet.  Vi har i tillegg tunge fagmiljøer innenfor teknologi og leverer helthetlige løsninger innen strategi, teknologi, design og innhold. 

Vi prioriterer faglig utvikling, med fagdager, kurs og egne studier høyt, og du får både tid og budsjett til dette. Vi er glødende opptatt av å dele, og skape ting sammen på tvers av fagdisipliner. Vi har en menneskesentrisk tilnærming, og legger denne til grunn når vi løser våre oppdrag og skaper fremtidens tjenester.

Vi har etterhvert blitt et voksent selskap. Det betyr at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Disse er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Dette gjør at vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten fra de modigste selskapene i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

For noen år siden var vi i Making Waves med på å etablere The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Derfor kan vi tilby mange muligheter for internasjonal karriereutvikling og nettverksbygging.

Vi forteller gjerne mer når vi treffes. Ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Oslo

Har du spørsmål om stillingen?

Elisabeth Arntsen Storaker

Head of Content, Content Services

+47 920 12 151
moc.sevawgnikam@rekarots.htebasile