Job Technology

Frontend-utvikler

Vi opplever stor pågang av spennende prosjekter, og for å styrke vårt fagmiljø leter vi etter flere erfarne frontend-utviklere.

Hva skal du gjøre?

Du vil jobbe i team, sammen med andre teknologer og UX-spesialister. De fleste av våre prosjekter går over lengre tid, noen over flere år. Du og ditt teknologiteam vil jobbe tett med designteam i hele prosjektperioden. 

Hvem er du?

Du er faglig oppdatert på Javascript / ES6 og ES7 samt rammeverk som React / Redux. Du er opptatt av å lage smart og solid CSS / SCSS og kjenner knepene for å lage løsninger som er optimalisert for ytelse.

Vi legger stor vekt på at man tar ansvar og er opptatt av kvalitet og leveransen til teamet. Du er driftig, ansvarbevisst og effektiv, samtidig som du er nysgjerrig på nye metoder, produkter og løsninger. Du drives av gode leveranser og godt arbeidsmiljø.

Hvorfor trenger vi deg?

Du kan være med på våre spennende prosjekter og delta i digitalisering og modernisering av våre kunder, og være med å styrke vårt fagmiljø innen teknologi. Din kunnskap vil bidra til å styrke våre leveranser, og heve vår interne kompetanse på utvikling av moderne og spennende løsninger for noen av de største merkevarene i landet.

Vi trenger flere dyktige kolleger som kan være med på denne spennende reisen vi er på og styrke det allerede gode fagmiljøet vi har.

Hva kan vi tilby?

Vi elsker jobben vår. Det merker du når du møter oss og ser hvordan vi jobber sammen med kundene våre. Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Vi har etterhvert blitt et voksent selskap. Det betyr at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Disse er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Dette gjør at vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten fra de modigste selskapene i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

Vi oppsummerer

  • Store faglige utfordringer gjennom prosjekter for store virksomheter med komplekse behov.
  • Stort og stolt fagmiljø innen frontend 
  • Internasjonalt selskap med spennende kunder også utenfor Norge.
  • Konkurransedyktige betingelser. Gode og solide ordninger.
  • Mange sosiale aktiviteter og tilbud i bedriften, hvor vårt største idrettslag er bryggerigjengen i kjelleren.
  • Frokost og god, sunn lunsj fra vår fantastiske kantine, og egen kaffebar har vi også.
  • Nye lokaler sentralt i Oslo sentrum (Kongen er nabo)
  • Dyktige og veldig hyggelige kolleger fra flere fagområder (Design + Technology = ♥)

Har du spørsmål om stillingen?

Helge Standal

Manager Front-end

+47 928 00 913
moc.sevawgnikam@ladnats.egleh