Job Technology

Erfaren utvikler med sans for dataanalyse

Vil du jobbe med avansert søk, dataanalyse og Machine Learning? Vi trenger deg til oppdragene der vi jobber med fremtidens teknologier.

Hva skal du gjøre?

Hovedansvaret ditt som dataanalytiker hos oss vil være å se nye muligheter og løse behov for kundene våre ved hjelp av søketeknologi, avansert dataanalyse og maskinlæring (Machine Learning). Sammen med et tverrfaglig team utvikler du forretningskritiske produkter for våre langsiktige samarbeidspartnere.

Hverdagen din vil bestå av prosessautomatisering, prediksjonsteknologi, søketeknologi, dataanalyse og visualisering. Du dykker ned i store datamengder og avansert modellering, samtidig som du løfter blikket og kommuniserer verdien av arbeidet du gjør. Du jobber gjerne med integrasjoner, systemarkitektur og teknisk rådgivning.

Big Data, Machine Learning og IoT er satsningsområder i Making Waves. Du vil være en nøkkelperson for å bygge opp fagmiljøet vårt til å bli ledende på området.

Hvem er du?

Du har antagelig erfaring med søketeknologi og dataanalyse fra tidligere, og er lidenskapelig opptatt av utviklingen innen maskinlæring. Du har høyere utdannelse innen datateknologi og informatikk, med tyngde innen programmering, matematikk, statistikk og dataanalyse. Du har erfaring med flere av følgende teknologier; Elastic Stack, Spark, Python, R, Kafka, Java, Hadoop og SQL.

Du er nysgjerrig, kommunikativ og drives av kontinuerlig læring. Du må like å dele din ekspertise og kompetanse med kolleger og kunder. Tverrfaglig samarbeid med produkteiere, designere, informasjonsarkitekter og teknologer inspirerer og motiverer deg. Vi arbeider smidig i produktutviklingsprosessene våre, så du må like å delta i hele prosessen fra tilbud, spesifisering og løsningsdesign via utvikling og testing til kontinuerlig forbedringer og videreutvikling.

Du er en dyktig teknolog, men også opptatt av de mulighetene tekniske løsninger kan skape for å dekke menneskers reelle behov. Hvordan kommer selvstyrende transportmidler til å påvirke tjenestene rundt oss? Hva skjer når bots overtar kundebehandlingen? Hva er fremtiden for billettløse systemer? Dette er problemstillinger vi jobber med i dag, og du vil ha aktiv rolle i disse dialogene.

Hvorfor trenger vi deg?

Våre kunder etterspør en rekke ulike tjenester som krever behandling av store datamengder. Dette omfatter personaliserte tjenester for ansatte og kunder, styring og overvåkning av systemer, effektivisering og kvalitetssikring av prosesser, og aggregerte oversikter og rapportmuligheter som gir bedre beslutningsgrunnlag. Vi trenger deg derfor på viktige områder som datamodellering, analyse og prosessautomatisering av forretningskritiske systemer. 

Din kompetanse på standardløsninger og Open Source-programvare vil være etterspurt, så vel som leveranser av egenutviklede applikasjoner og sammenstilling av komponenter for helhetlig løsningsarkitektur.

Dette kan vi tilby

Vi elsker jobben vår. Det merker du når du treffer oss og ser hvordan vi jobber sammen med kundene våre. Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Vi har etterhvert blitt et voksent selskap. Det betyr at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Disse er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Dette gjør at vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten fra de modigste selskapene i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

For noen år siden var vi i Making Waves med på å etablere The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Sammen skal vi skape en ny type allianse som bygger bro mellom de mange fagdisiplinene og partnerne som morgendagens ledere trenger for å digitalisere virksomhetene sine. Derfor kan vi tilby mange muligheter for internasjonal nettverk- og karriereutvikling.

Selvfølgelig har vi konkurransedyktige betingelser. Vi vet hva du er verdt, og du skal få som fortjent.
Vi forteller gjerne mer når vi treffes. Ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Oslo

Har du spørsmål om stillingen?

Ingebjørg Holm Vogt

Manager Search & Collaboration

+47 974 37 508
moc.sevawgnikam@tgov.grojbegni