Job

Director Design & Content

Vil du lede et av Norges mest ambisiøse og faglig sterke designmiljøer? Making Waves søker en visjonær leder for Design & Content.

Hva skal du gjøre? 

I Making Waves er vi ca. 100 mennesker som jobber med design og innhold, og vi er dermed det største fagmiljøet i Norge på dette området. Som direktør for Design & Content er du fagmiljøets frontfigur, og ansvarlig for å inspirere og bygge teamene som skaper morgendagens digitale vinnere.

Du vil være en strategisk og visjonær leder, som setter mål på vegne av fagfeltet og forretningen, samtidig som du ivaretar, utvikler og inkluderer teamet ditt. Du vil møte våre kunder som en av våre fremste rådgivere innenfor design, og du er med når vi jobber med aktivt salg og pitching av nye ideer.

Som øverste leder for design- og innholdsenheten vil du også være hands-on når det gjelder allokering av folk, rekruttering og budsjettering. Du blir en del av ledergruppen i Making Waves Norge, og vil arbeide med design og innhold på et strategisk nivå på tvers av Making Waves’ internasjonale kontorer.

Hvem er du?

Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av design og innhold, og forstår hvordan samspillet mellom disse fagdisiplinene, teknologi og forretning er en forutsetning for å skape de beste digitale brukeropplevelsene. Du har gjerne designfaglig bakgrunn, og kan vise til flere års erfaring med å lede team. Du har en personlig drivkraft, og blir trigget av å skape god design som er med på å forandre hvordan vi mennesker bruker et produkt.

Du er en strategisk tenker, og har en klar visjon om hva du ønsker å oppnå. Med din sterke gjennomføringsevne staker du ut en kurs og setter strategiske mål som vi jobber sammen mot.

Gjennom din erfaring med ledelse vet du hvor viktig det er å skape gode team og utvikle medarbeiderne for å oppnå mål og ligge i forkant av den digitale endringstakten. Du er raus, og viser forståelse og respekt for andre fagområder.

Som faglig visjonær er du engasjerende og inspirerende, og du er komfortabel med å dele din kunnskap både internt og ekstern gjennom faglige foredrag og debatter. Du er nysgjerrig og ivrig etter å få med deg det siste som skjer i bransjen.

Hvorfor trenger vi deg?

Vi trenger deg til å knytte sammen utviklingen av området vårt, samtidig som du ivaretar det forretningsmessig aspektet for at vi sammen skal vokse. Du vil være essensiell i å bygge fagområdet og kulturen, og sikre at Design & Content i Making Waves er et attraktivt sted å jobbe for designere og kommunikatører. Og ikke minst bidrar du til at kundene våre får reell verdi av å samarbeide med Making Waves.

Dette kan vi tilby

Vi elsker jobben vår. Det merker du når du treffer oss og ser hvordan vi jobber sammen med kundene våre. Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Vi har etterhvert blitt et voksent selskap. Det betyr at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Disse er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Dette gjør at vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten fra de modigste selskapene i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

For noen år siden var vi i Making Waves med på å etablere The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Sammen skal vi skape en ny type allianse som bygger bro mellom de mange fagdisiplinene og partnerne som morgendagens ledere trenger for å digitalisere virksomhetene sine. Derfor kan vi tilby mange muligheter for internasjonal nettverk- og karriereutvikling.

Selvfølgelig har vi konkurransedyktige betingelser. 

Vi forteller gjerne mer når vi treffes. Ser frem til å høre fra deg!

 

Arbeidssted: Oslo 

 

Har du spørsmål om stillingen?

Kim Ydse Krogstad

Managing Director in Oslo

+47 907 82 388
moc.sevawgnikam@datsgork.mik