Job Design

Design Lead

Vil du lede designprosesser og konseptutvikling av innovative produkter og tjenester for noen av Skandinavias største merkevarer?

Hva skal du gjøre?

Som Design Lead hos oss blir du ansvarlig for å planlegge og lede designprosesser. Du får en sentral rolle i tverrfaglige team, som jobber med innsikt, konseptutvikling, prototyping og testing. Du kombinerer ditt eget designarbeid med ledelse av UX-teamet, og du vil samarbeide tett med Tech Lead og leveranseleder.

Du blir svært viktig i salg og kundeutvikling, hvor du har et særskilt ansvar for å formulere visjonen for produktene vi utvikler. Vi jobber langsiktig med kundeengasjementene våre, og du har en sentral rolle i å bygge en god relasjon basert på tillit og god rådgivning.  

Vi har et av Oslos største designmiljøer, og du er en aktiv og inspirerende bidragsyter internt og eksternt.

Hvem er du?

Du er en ekte digital tenker som er oppdatert på faglige trender. Du kan lede utvikling av konsepter som er brukervennlige, kommunikativt sterke og i tråd med forretningsmål. Du er metodisk sterk, og kan legge opp en designprosess som er egnet for problemstillingen. Du har solid kunnskap om UX, visuell design, tjenestedesign og digitale teknologier

Kort sagt er du i ditt rette element når du kan få etablere en visjon og få den realisert ved å inspirere, motivere og utfordre når det trengs. Egenmotivasjonen er sterk, og du evner å stake ut kursen og få med deg andre, selv i røft farvann.

Du er levende opptatt av de mulighetene digitalisering og tekniske løsninger kan skape for å dekke menneskers reelle behov. Hvordan kommer selvstyrende transportmidler til å påvirke tjenestene rundt oss? Hva skjer når bots tar over kundebehandlingen? Dette er eksempler på problemstillinger som vi jobber med for tiden, og du vil ha aktiv rolle i disse dialogene.

Du har relevant høyere utdanning, sannsynligvis innen design. Vi ser for oss at du har minimum 3 års erfaring med ledelse av design-/utviklingsprosjekter, helst i rollen som prosessleder, produkteier eller teamleder.  Du har erfaring med digital produktutvikling, og forstår hvordan du skal kombinere langsiktige mål og kortsiktig realisering. Du har også en sterk portfolio med digitale produkter som leverer på forretningsmål. 

Hvorfor trenger vi deg?

Vår visjon er å hjelpe våre kunder med digital innovasjon og omstilling. Vi jobber med langsiktige strategiske partnerskap, og går for å skape morgendagens digitale vinnere. Vi jobber allerede med blant annet Ruter, NorgesGruppen, MøllerGruppen, Redd Barna og Sats/Elixia, og får stadig flere spennende kunder. Vi trenger flere som kan spille den viktige rollen å forene strategisk forretningsutvikling, design og teknologisk innovasjon.  Design og menneskesentrert tenking er helt essensielt for å lykkes med dette, og vi trenger flere design leads som kan fungere som ambisiøse og trygge veiledere for teamene og kundene våre når endringene kommer raskt.

Dette kan vi tilby

Vi elsker jobben vår. Det merker du når du treffer oss og ser hvordan vi jobber sammen med kundene våre. Målet vårt er først og fremst å skape et fantastisk sted å jobbe og å være viktig for kundene våre. For å lykkes med det tenker vi både med hodet og hjertet, og gjør jobben vår med integritet og stolthet.

Vi har etterhvert blitt et voksent selskap. Det betyr at vi har gode interne systemer og strukturer på plass. Disse er designet for å utvikle de som jobber hos oss til å bli de beste innen sine disipliner. Dette gjør at vi konkurrerer i toppsjiktet om tilliten fra de modigste selskapene i Norden som trenger hjelp til sin digitale fornying.

For noen år siden var vi i Making Waves med på å etablere The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Sammen skal vi skape en ny type allianse som bygger bro mellom de mange fagdisiplinene og partnerne som morgendagens ledere trenger for å digitalisere virksomhetene sine. Derfor kan vi tilby mange muligheter for internasjonal nettverk- og karriereutvikling.

Selvfølgelig har vi konkurransedyktige betingelser. 

Vi forteller gjerne mer når vi treffes. Ser frem til å høre fra deg!

 

Arbeidssted: Oslo

 

Har du spørsmål om stillingen?

Sandra Escalante Schiefloe

Recruitment Manager

+47 984 29 445
moc.sevawgnikam@eolfeihcs.ardnas